19-08-18

Museum Gesloten

het Draaiorgelmuseum Haarlem is gesloten wegens de Lincoln Steam Fair (UK).

26-08-18

Museum gesloten

het Draaiorgelmuseum Haarlem is gesloten wegens de Great Dorset Steam Fair (UK).

02-09-18

Wellershaus van Spelbrink

Voor het eerst als gastorgel in het museum: de 56-toets Wellershaus van Corrie Spelbrink.

09-09-18

Museumcollectie

Deze middag kunt u de orgels van de museumcollectie beluisteren. De middag kan ook anders worden ingevuld; raadpleeg de website.

16-09-18

La Fleur

Het 52-toets orgel ‘La Fleur’ van Cor Tegelaar uit Delft staat deze middag op de gastorgelplaats.

22-09-18

NOF-concerten op het Compton Theaterorgel door Jon Taylor.

Aanvang van elk concert is 15:00 uur.

Donateurs van Stichting “Het Kunkels Orgel” / Draaiorgelmuseum Haarlem krijgen korting en betalen de voor NOF-leden geldende toegangsprijs.

23-09-18

Wimmies

Vanmiddag is het orgel ‘de Wimmies’ van Willem Hoefakker het gastorgel. Dit orgel speelt op het 89-toets Freigamma.

30-09-18

De Bruine

Het 56-toets orgel De Bruine van Harm de Bruin is deze middag het gastorgel.

14-10-18

Veronica van Meulkens

Een primeur: het 56-toets Limonaire-orgel ‘de Veronica’ van de Gebroeders Meulkens uit Rijswijk (ZH). Dit orgel stond ooit bekend onder de naam ‘Veronica van Gossling’, naar de toenmalige eigenaar.

Dit orgel heeft een volledige restauratie ondergaan.

27-10-18

NOF-concerten op het Compton Theaterorgel door Len Rawle.

Aanvang van elk concert is 15:00 uur.