21-10-18

Carpe Diem

Vandaag kunt u genieten van het orgel de Carpe Diem, gepresenteerd door Ton en Wil Roos.

27-10-18

NOF-concerten op het Compton Theaterorgel door Len Rawle.

Aanvang van elk concert is 15:00 uur.

Donateurs van Stichting “Het Kunkels Orgel” / Draaiorgelmuseum Haarlem krijgen korting en betalen de voor NOF-leden geldende toegangsprijs.

28-10-18

Het Gestolen Kappie

Vanmiddag presenteert Maikel de Jongh 'Het Gestolen Kappie'
Als gevolg van onvoorziene omstandigheden komt het voor deze middag aanvankelijk aangekondigde gastorgel ‘de Marenghi van Nuberg’ te vervallen.

04-11-18

Bandiet

Deze middag staat het Pluerorgel ‘de Bandiet’ van Ruud Brienen op de gastorgelplek.

11-11-18

Museumcollectie

Alle aandacht gaat vanmiddag uit naar de orgels van de museumcollectie.

18-11-18

Mortier van Simon Loopstra

Vandaag het 78 toets Mortierorgel van Simon Loopstra uit Beetgum (Friesland). Een orgel dat tot in het begin van de 60-er jaren in Nederland speelde en toen naar Zweden werd verkocht. Simon Loopstra haalde het in 2010 terug naar Nederland waarna algehele restauratie volgde.

25-11-18

Engelekast

Marc Veeningen presenteert vanmiddag het 56-toets Limonaire-orgel 'de Engelekast'.

02-12-18

De Sik

Vandaag staat het 72-toets Carl Frei-orgel 'de Sik' in de schijnwerpers.
Koen Slaman is sinds enige tijd de nieuwe eigenaar van het orgel, waaraan door Sjoerd Caspers en Martin Conrads intensief onderhoud is gepleegd.

08-12-18

Compton Theaterorgel met Howard Beaumont

Concert op het Compton Theaterorgel door Howard Beaumont

Aanvang van het concert is 15:00 uur.

09-12-18

Grote Cap

Een weerzien na lange jaren en nu bij een nieuwe eigenaar: de Grote Cap van Ronald de Ruijter.