28-04-19

Pansfluiter

De Pansfluiter van Adrie en Riet Vergeer uit Gouda is deze middag het gastorgel.

05-05-19

Het Gestolen Kappie

Vandaag staat het Gestolen Kappie op de gastorgelplaats en wel met een speciale reden.
Het front van dit orgel is recent geheel geschilderd door Wim Roos uit Rotterdam.
Eigenaar Maikel de Jongh presenteert, en we mogen zeggen met trots, het Gestolen Kappie in het museum.
Op de foto ziet u het orgel zoals het tijdens het schilderen van het front op straat verscheen.

12-05-19

Marenghi van Jan Kees de Ruijter

Het 70-toets Marenghi-orgel van Jan Kees de Ruijter is vanmiddag het gastorgel.

18-05-19

NOF-concert op het Compton Theaterorgel

NOF-concert op het Compton Theaterorgel door Ian McGlinchey.
Aanvang van het concert is 15:00 uur.
Donateurs van Stichting “Het Kunkels Orgel” / Draaiorgelmuseum Haarlem krijgen korting en betalen de voor NOF-leden geldende toegangsprijs.

26-05-19

Jupiter

Op veler verzoek staat het 68-toets Gavioli/Minning-orgel de Jupiter vanmiddag in de schijnwerper. (foto David Ward)

02-06-19

Keistad

Yvonne Ravenhorst presenteert vandaag haar orgel De Keistad, bijna 25 jaar het stadsorgel van Amersfoort, in het museum.

09-06-19

Museumcollectie

Vandaag aandacht voor de orgels van de museumcollectie.

10-06-19

Haarlem Draait Door

Bijzonderheden worden later bekend gemaakt.